~Toughbooktalk~ Rob - 630-300-8877

The largest Toughbook discussion site on the net!
It is currently Wed Oct 17, 2018 5:10 pm

All times are UTC-06:00




Post new topic  Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
PostPosted: Mon Oct 13, 2014 4:05 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 04, 2014 8:01 pm
Posts: 7
Hi,
I have a CF30ktpax2m and I just got from ebay a GOBI CEO168 WWAN card. I just install the card and a tmobile sim but it doesn't work. Does anyone know what I suppose to do next? Thank you in advance.


Top
   
PostPosted: Mon Oct 13, 2014 4:29 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2969
Model Number:
CF-30KTPAX2M
Status:
DISCONTINUED
MSRP:
$2,200
Description: WinXP (Vista COA), Intel Core 2 Duo SL9300 1.60GHz (Centrino2), vPro, 13.3" XGA Touch, 160GB, 2GB, Intel WiFi a/b/g/n, TPM1.2, Bluetooth, Single Pass (WWAN), No Drive, Toughbook Preferred

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
PostPosted: Sun Oct 19, 2014 1:28 am 
Offline

Joined: Sat Oct 04, 2014 8:01 pm
Posts: 7
This is what I see on screen


Attachments:
uploadfromtaptalk1413703667675.jpg
uploadfromtaptalk1413703667675.jpg [ 41.71 KiB | Viewed 3637 times ]


Last edited by toughasnails on Sun Oct 19, 2014 10:50 am, edited 1 time in total.
fixed picture
Top
   
PostPosted: Sun Oct 19, 2014 1:43 am 
Offline

Joined: Sat Oct 04, 2014 8:01 pm
Posts: 7
No one?


Top
   
PostPosted: Sun Oct 19, 2014 5:43 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2969
Please resize your photo to a smaller size.. Its way too large..

What brand of laptop did the card come from? You will need the drivers from that brand. IBM and HP cards only work in IBM and HP laptops.

Did you set the dip switches for the card?
Did you enable the WWAN in the BIOS?

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
PostPosted: Sun Oct 19, 2014 10:54 am 
Offline
Toughbooktalk Moderator
User avatar

Joined: Sat Mar 28, 2009 7:59 pm
Posts: 2620
Location: "TOUGHBOOK LAND" ME ,USA / NB . CANADA
Shawn wrote:
Please resize your photo to a smaller size.. Its way too large..


:lauging: I got it Shawn

_________________
:spinny: Blair :spinny:
___________________
CF-19 MK1 /2 Emissive Keyboard * CF-28 MK3
CF-30 MK2 , Intel SSD, 4GB , GPS, W7 Ultimate , Bluetooth, Emissive Keyboard
CF-51 MK3LL Core 2 Duo T7600 Mod , W7, 4GB Ram, 160GB 7200RPM HDD, Finger Print Reader
CF-52MK1 Core2Duo 2GHz, Intel SSD X25 Series ,4GB , BT with dock
CF-52 MK4 i5‑2540M 2.60GHz, ATI Discrete Graphics, Intel 120GB SSD, 16GB,W7 Pro 64bit
CF-53MK1 i5/2520, Kingston Hyper X SSD 240GB, 16GB memory, W7 Pro 64bit with dock
And the little guys CF-M34 MK3 and MK7
Infologix / MediSlate 10.4" tablet
Cel Google Pixel XL
Member of:
http://thessdreview.com/
http://www.toughbooktalk.com
http://forum.notebookreview.com/panasonic/


Top
   
PostPosted: Sun Oct 19, 2014 11:56 am 
Offline

Joined: Sat Oct 04, 2014 8:01 pm
Posts: 7
Shawn wrote:
Please resize your photo to a smaller size.. Its way too large..

What brand of laptop did the card come from? You will need the drivers from that brand. IBM and HP cards only work in IBM and HP laptops.

Did you set the dip switches for the card?
Did you enable the WWAN in the BIOS?


guys sorry about the pic I didn't realize how big it was(post it from phone Talk a pad app)

Thank you you your response This card came out of another CF30. Shawn What is or where is the dip switches on the card? and how do you set it up? also I verify the Bios and I don't see anything saying WWAN enable/able.

I had download the drivers from http://www.panasonic.com/business/tough ... reless.asp and all the time it says that it doesn't find the WWAN or that is only for Panasonic


Top
   
PostPosted: Sun Oct 19, 2014 1:45 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2969
Did you swap the whole sled from the other CF30 or just the card?
The dip switches are on the sled.

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
PostPosted: Sun Oct 19, 2014 2:12 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 04, 2014 8:01 pm
Posts: 7
Well it was not my other CF30. I just got it from eBay and he said that it was taken from another cf30. I trying to see where is the switches on the sled but I don't see it.


Top
   
PostPosted: Sun Oct 19, 2014 2:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2969
Check out this thread.

http://forum.notebookreview.com/panason ... 000-a.html


Image

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited