FZ-G1 LAN PORT INSTALLED. NOT working.

Post all questions and information about the FZ-G1 in here.
Post Reply
Message
Author
abcdcomputers
Posts: 72
Joined: Sat Oct 24, 2015 9:54 am

FZ-G1 LAN PORT INSTALLED. NOT working.

#1 Post by abcdcomputers »

hi there,
installed a LAN PORT on an fz-g1
but it will NOT show up on device manager
and LAN PORT WILL NOT WORK.
any one out there with a solution ?
kind regards
may god bless you and family

matt
kindly email
MYDEARCOMPUTERS@HOTMAIL.COM
OR CALL CELL 630 290 1727
address: 720 S main street
Lombard IL 60148 USA.
REGARDS
MATT

User avatar
rrtek
Posts: 79
Joined: Sat Nov 15, 2014 12:15 pm
Location: The old continent

Re: FZ-G1 LAN PORT INSTALLED. NOT working.

#2 Post by rrtek »

Have you enabled it in the BIOS?
Regards.

User avatar
SHEEPMAN!
Posts: 2239
Joined: Thu Oct 14, 2010 1:13 pm
Location: TDR-HQ California

Re: FZ-G1 LAN PORT INSTALLED. NOT working.

#3 Post by SHEEPMAN! »

Always do a battery pull reset.

1. Pull Battery/ies.
2. Pull power.
3. Hold power button down until your finger gets tired.
4. toughasnails says/said un-plug cmos battery.

I have posted this about a hundred times.....would someone say if it ever worked please. I didn't make it up, I got my info from teo, Rob and others.

What I made up is the saying "drain the stupid from the motherboard".

At the end "SET BIOS TO DEFAULTS".
Fair for you/ Fair for me.
I chose to NOT be organized.

-------------------------------------------------------------------[/color]
http://toughbooktalk.com/
http://forum.notebookreview.com/panasonic/

User avatar
Shawn
Posts: 2958
Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am

Re: FZ-G1 LAN PORT INSTALLED. NOT working.

#4 Post by Shawn »

Jeff,
Yes the reset has worked for me once or twice.
Life will beat you into submission.

Post Reply

Return to “FZ-G1 Talk (Discontinued Model)”