~Toughbooktalk~ Rob - 630-300-8877

The largest Toughbook discussion site on the net!
It is currently Sun Mar 18, 2018 3:57 am

All times are UTC-06:00

Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: Wed Jul 21, 2010 9:06 pm 

Joined: Thu Dec 31, 2009 6:55 pm
Posts: 2
Silver Trooper wrote:
As far as the ram, it will be 1GB is max. There is 256 on the mobo and you can put in a 1GB stick, but it will only recognize 1GB.

My CF-18 mk1 running Windows 7 recognizes 1.25 GB of installed RAM (c.f. attached Task Manager screenshot). Perhaps some 1GB sticks are more compatible than others?

W7TaskMgr.gif [ 38.04 KiB | Viewed 1609 times ]
PostPosted: Thu Jul 22, 2010 4:30 pm 
User avatar

Joined: Tue Mar 17, 2009 6:21 am
Posts: 684
Location: Summerville, South Carolina
More likely because you are running W7. W7 and Vista will recognize the full amount compared to XP variants.

One CF-52, four CF-18's, 4.5 CF-28's, one CF-29, five CF-M34's, two CF-37's, one CF-P2 and two CF-P1's. There are also two Getac A320T's, one Fieldpac and two IBM Transnotes. Not to mention the AMD 5600 CPU with three monitors and several HP PDA's. Whew! Must quit buying...no, must have MORE! Then there are the weapons...

Ineptocracy: A system of government where the least capable to lead are elected by the least capable of producing, and where the members of society least likely to sustain themselves or succeed, are rewarded with goods and services paid for by the confiscated wealth of a diminishing number of producers.

PostPosted: Fri Jun 17, 2011 12:51 pm 
User avatar

Joined: Fri Jun 17, 2011 12:27 pm
Posts: 4
Hi, just installed an emissive keyboard to my Mk1 18 and found it doesn't have an off setting just 4 levels of brightness, anyone found this as well? Notice no one mentions it. In other 18s and the 19s the same KB has an off setting and 3 brightness levels. On the Mk1 the KB lights as soon as i power it on and is the last thing to switch off is that true on other Mks or does it wait for a software switch? Anything in the BIOS? It seems like the settings are in the KB so why would it be different on different models? Not sure if i need to worry much about battery drain or not but it's a bizarre thing i'd like to understand.

PostPosted: Fri Jun 17, 2011 4:10 pm 
Toughbooktalk Moderator
User avatar

Joined: Sat Mar 28, 2009 7:59 pm
Posts: 2611
Abd wrote:
Not sure if i need to worry much about battery drain or not but it's a bizarre thing i'd like to understand.

If you are worried about battery drain I would keep it on the lowest setting. I am trying to remember if my rubber keyboard has a off on it or not. It's been last summer since I used it. I use it on my 4 wheeler for GPS . That's why I use a rubber keyboard , things get a little wet and muddy :D .
I would call or send panasonic a email and ask them about the setting on the keyboard

:spinny: Blair :spinny:
CF-19 MK1 /2 Emissive Keyboard * CF-28 MK3
CF-30 MK2 , Intel SSD, 4GB , GPS, W7 Ultimate , Bluetooth, Emissive Keyboard
CF-51 MK3LL Core 2 Duo T7600 Mod , W7, 4GB Ram, 160GB 7200RPM HDD, Finger Print Reader
CF-52MK1 Core2Duo 2GHz, Intel SSD X25 Series ,4GB , BT with dock
CF-52 MK4 i5‑2540M 2.60GHz, ATI Discrete Graphics, Intel 120GB SSD, 16GB,W7 Pro 64bit
CF-53MK1 i5/2520, Kingston Hyper X SSD 240GB, 16GB memory, W7 Pro 64bit with dock
And the little guys CF-M34 MK3 and MK7
Infologix / MediSlate 10.4" tablet
Cel Google Pixel XL
Member of:

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC-06:00

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited