~Toughbooktalk~ Rob - 630-300-8877

The largest Toughbook discussion site on the net!
It is currently Wed Nov 14, 2018 1:33 am

All times are UTC-06:00




Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Mar 12, 2013 6:26 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 19, 2011 7:28 pm
Posts: 34
Location: Clifton IL
Hi can any body help with this I have a cf-30 I put on a LEDCO p29b dock and the wwan antenna on the car will not work the wwan on the laptop works.It worked with a cf-29 though.I believe I need the driver.any body know where I can Down load it I checked the Havis web sight and it was a no go


Top
   
PostPosted: Tue Mar 12, 2013 9:06 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Mar 18, 2009 8:31 pm
Posts: 739
Location: B.C.
Check the setting on the bios. Second page If it set to PC, If it is, set it to default. Then download the driver utility for WWAN antena disable/enable. You can find it on panasonic support center website.


teo


Top
   
PostPosted: Wed Mar 13, 2013 3:59 am 
Offline

Joined: Sat Nov 19, 2011 7:28 pm
Posts: 34
Location: Clifton IL
teoI tryed all of that in the bios I also turned external antenna on under the panasonic programs still didn't work.when I engage the port replicater I the signal gits weaker. Is their a driver for docking stations


Top
   
PostPosted: Wed Mar 13, 2013 9:47 am 
Offline
Toughbooktalk Founder
User avatar

Joined: Mon Mar 16, 2009 8:23 pm
Posts: 3580
ToughNovis, you are close to me! Down by Kankakee I see! Bravo!

I'm in Wheaton

_________________
~Rob - Rugged Depot ~ Cell: (630)/300-8877~

~Fully rugged Toughbook user since April 18th 2005~
~New 3/16/18 - CF-54F0001KM Win10, Intel Core i5 6300U 2.4GHz, 240GB SSD, 12GB, Verizon 4G LTE, Intel 8260 WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth~
~For the wife (New 1/25/18): CF-54F0962KM/i5/128GB SSD/8GB/Win 10~
~Others: CF-52MLBBQ2M (Home Workstation)
~New 11/13/14 Donations thanks to everyone at Toughbooktalk: IBM xSeries 3650/2 x Xeon X5560 2.8GHz/16GB RAM/8 x 600GB 10KRPM SAS RAID 5/3.71TB Space/Win 2008 R2/3000VA + 1250VA Battery Backup~
~AT&T 1GB Fiber 1GB/1GB business static line~
~Gamber & Johnson Diamond Partner~

http://www.toughbooktalk.com
http://www.toughbooktalk.com/public_downloads
http://www.toughwiki.com
http://www.robsnetworks.com
http://www.giganethosting.com


Top
   
PostPosted: Wed Mar 13, 2013 3:51 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 19, 2011 7:28 pm
Posts: 34
Location: Clifton IL
Great to hear that Rob I am working on a cf-30 that will go in to a ledco port replicator laptop works great with the wwan but when I put it on the port replicator the wwan siginal drops and looses signal any idea.Thanks


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited