~Toughbooktalk~ Rob - 630-300-8877

The largest Toughbook discussion site on the net!
It is currently Fri Nov 15, 2019 5:29 am

All times are UTC-06:00




Post new topic  Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next
Author Message
PostPosted: Mon Apr 11, 2016 11:42 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 29, 2009 1:52 pm
Posts: 532
Location: Hotlanta, GA, USA!
Sadlmkr wrote:
Your turn. They should be the same as the one holding the stylus tether. Check and see O.K. , I'm finishing dinner.
Basically it sizes and that usually means metrics and I don't DO metrics? Different century. :) I'll look tomorrow.

Jeff


Don't sweat it, I will find it out. I would just have felt foolish not to ask, if you knew! :D

_________________
I am what I am, somebody has to be.
Call me for free from anywhere in the USA from my homepage! http://www.azrial.com/
CF-31JEGAX1M Mk2 Intel i5-2520M 2.50 GHz, Win7x64 & Ubuntu x64 14.04LTS Dual Boot, 16GB RAM, Samsung 250GB SSD, 2x64GB USB FD, 64GB SDHC, GOBI 4000, BUGPS, IBM AC/DC Supply #22P9003


Top
   
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 11:32 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 07, 2014 7:39 am
Posts: 681
Location: Canada
Gosh, I hope my "unlocked" MC7700 doesn't have an OEMPassword. The rickshaw hasn't arrived yet.

_________________
CF-19 MK2 TOUCHSCREEN || CF-19 MK2 DIGITIZER || CF-30 MK3 "Jeff Edition" || CF-19 MK4


Top
   
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 10:15 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 29, 2009 1:52 pm
Posts: 532
Location: Hotlanta, GA, USA!
kode-niner wrote:
Gosh, I hope my "unlocked" MC7700 doesn't have an OEMPassword. The rickshaw hasn't arrived yet.


Don’t worry about it if it does.... you're covered...

I am now having trouble with T-Mo giving me some of the information I need to make my SIM work. It seems after selling me this plan. they only want to make it work on a tablet. More on that later as I am working on a dirty work-a-round.. :violent:



I

_________________
I am what I am, somebody has to be.
Call me for free from anywhere in the USA from my homepage! http://www.azrial.com/
CF-31JEGAX1M Mk2 Intel i5-2520M 2.50 GHz, Win7x64 & Ubuntu x64 14.04LTS Dual Boot, 16GB RAM, Samsung 250GB SSD, 2x64GB USB FD, 64GB SDHC, GOBI 4000, BUGPS, IBM AC/DC Supply #22P9003


Top
   
PostPosted: Tue Apr 19, 2016 7:33 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 29, 2009 1:52 pm
Posts: 532
Location: Hotlanta, GA, USA!
OK, I have it working! Let me know if you need help. I am going to do a quick write up on it later this week.

_________________
I am what I am, somebody has to be.
Call me for free from anywhere in the USA from my homepage! http://www.azrial.com/
CF-31JEGAX1M Mk2 Intel i5-2520M 2.50 GHz, Win7x64 & Ubuntu x64 14.04LTS Dual Boot, 16GB RAM, Samsung 250GB SSD, 2x64GB USB FD, 64GB SDHC, GOBI 4000, BUGPS, IBM AC/DC Supply #22P9003


Top
   
PostPosted: Sat Apr 23, 2016 6:55 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 07, 2014 7:39 am
Posts: 681
Location: Canada
The order got screwed up somehow. It was shipping from Hong Kong and it was stuck forever at "item has left for Canada". Now suddenly the tracking number is invalid. It's now passed on to eBay's Resolution Center and I'm waiting for an answer from the seller, so it'll be a while before I get an MC7700.

_________________
CF-19 MK2 TOUCHSCREEN || CF-19 MK2 DIGITIZER || CF-30 MK3 "Jeff Edition" || CF-19 MK4


Top
   
PostPosted: Sat Apr 23, 2016 10:25 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 29, 2009 1:52 pm
Posts: 532
Location: Hotlanta, GA, USA!
Cancel it if you can. i got this link from Teo.After jumping through some hoops I swore I would not jump through, mostly because it it natively configured to work with AT&T, and partly because the provider (T-Mo) made some errors, I got it to work fine.

teo wrote:
Try this one. I am pretty sure it work as I bought five of them. They are all came from Toughbook. Just make an offer lower than 40buck.

http://www.ebay.com/itm/371411619785?_t ... EBIDX%3AIT

teo


I offered $38.

_________________
I am what I am, somebody has to be.
Call me for free from anywhere in the USA from my homepage! http://www.azrial.com/
CF-31JEGAX1M Mk2 Intel i5-2520M 2.50 GHz, Win7x64 & Ubuntu x64 14.04LTS Dual Boot, 16GB RAM, Samsung 250GB SSD, 2x64GB USB FD, 64GB SDHC, GOBI 4000, BUGPS, IBM AC/DC Supply #22P9003


Top
   
PostPosted: Sat Apr 23, 2016 2:19 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 07, 2014 7:39 am
Posts: 681
Location: Canada
Well it better work on T-Mo, the thing supports band 4. It's also the reason why I chose it since it matches my carrier specs up here too. What sort of speeds are you getting on it? Have you tried to run speedtest.net yet?

I'm going to wait to either have them re-ship the card or get a refund and order from another supplier. I'm not in a hurry, I just want to fool around with LTE even though UMTS/HSPA+ is all I really need.

_________________
CF-19 MK2 TOUCHSCREEN || CF-19 MK2 DIGITIZER || CF-30 MK3 "Jeff Edition" || CF-19 MK4


Top
   
PostPosted: Sun Apr 24, 2016 1:46 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 29, 2009 1:52 pm
Posts: 532
Location: Hotlanta, GA, USA!
I have not speed tested it yet, but i was quite happy with the service I got, so far...

_________________
I am what I am, somebody has to be.
Call me for free from anywhere in the USA from my homepage! http://www.azrial.com/
CF-31JEGAX1M Mk2 Intel i5-2520M 2.50 GHz, Win7x64 & Ubuntu x64 14.04LTS Dual Boot, 16GB RAM, Samsung 250GB SSD, 2x64GB USB FD, 64GB SDHC, GOBI 4000, BUGPS, IBM AC/DC Supply #22P9003


Top
   
PostPosted: Sat May 07, 2016 7:21 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 07, 2014 7:39 am
Posts: 681
Location: Canada
Finally received it. I installed it on Debian with QMI libraries and it easily worked with my Koodo(Telus) SIM. Surprisingly it would not work with my Videotron SIM.

But get this: I GET LTE ON A CF-19 MK2.

I'll find the time later to get it working on a CF-30.

EDIT: dip switches need to be off-on-on-off


Attachments:
koodo-lte-cf19mk2.jpg
koodo-lte-cf19mk2.jpg [ 42.05 KiB | Viewed 2990 times ]

_________________
CF-19 MK2 TOUCHSCREEN || CF-19 MK2 DIGITIZER || CF-30 MK3 "Jeff Edition" || CF-19 MK4


Last edited by kode-niner on Tue May 10, 2016 9:21 am, edited 1 time in total.
Top
   
PostPosted: Sat May 07, 2016 7:58 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 07, 2014 7:39 am
Posts: 681
Location: Canada
I know it's been said that this isn't supposed to be possible, but LTE also works on my CF-30 MK3 which also runs Debian Linux. Had to set dip switches to off-on-on-on

Speeds usually aren't good with my Huawei module and my indoors signal is weak. Here are screenshots of the speed difference between the MC7700 on LTE versus the Huawei EM820U on 3.5G AWS , both with the CF-30 and the Koodo SIM. Both indoors and sitting in the same spot.

Edit: images updated with tests using the same Telus server instead of the those suggested by speedtest.net which happened to be different for each connection. This makes the comparison more equitable.


Attachments:
koodo-lte-cf30mk3-speedtest.jpg
koodo-lte-cf30mk3-speedtest.jpg [ 66.55 KiB | Viewed 2982 times ]
koodo-umts-cf30mk3-speedtest.jpg
koodo-umts-cf30mk3-speedtest.jpg [ 66.33 KiB | Viewed 2982 times ]

_________________
CF-19 MK2 TOUCHSCREEN || CF-19 MK2 DIGITIZER || CF-30 MK3 "Jeff Edition" || CF-19 MK4
Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited