~Toughbooktalk~ Rob - 630-300-8877

The largest Toughbook discussion site on the net!
It is currently Sat Dec 16, 2017 12:47 pm

All times are UTC-06:00




Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Firefox Quantum 57
PostPosted: Tue Dec 05, 2017 9:13 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2868
Opinions?
Thoughts?
Compared to Waterfox 64bit?

Kaspersky auto updated my CF 52 to version 57. It actually seems MUCH faster. As long as I can get over losing my addons.

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
 Post subject: Re: Firefox Quantum 57
PostPosted: Tue Dec 05, 2017 9:25 am 
Offline

Joined: Sat Jun 20, 2015 3:24 pm
Posts: 267
FF is trash post 56, that's why I blocked updates.

Might give Waterfox a try if I get bored one night.


Top
   
 Post subject: Re: Firefox Quantum 57
PostPosted: Tue Dec 05, 2017 12:21 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2868
Why do you feel that it is trash past 56?

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
 Post subject: Re: Firefox Quantum 57
PostPosted: Tue Dec 05, 2017 1:13 pm 
Offline

Joined: Sat Jun 20, 2015 3:24 pm
Posts: 267
Shawn wrote:
Why do you feel that it is trash past 56?

Mozilla itself is trash because diversity bullshit, no Classic Theme Restorer or NoScript, Stylish breaks styles on 57, and on and on.

Ergo, i'll be sticking with FF56 for now, if not forever.


Top
   
 Post subject: Re: Firefox Quantum 57
PostPosted: Tue Dec 05, 2017 3:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 07, 2014 7:39 am
Posts: 651
Location: Canada
I miss Classic Theme Restorer but Noscript is back (although still a work in progress) and a few other useful things I use for work. So far Quantum works for me.

_________________
CF-19 MK2 TOUCHSCREEN || CF-19 MK2 DIGITIZER || CF-30 MK3 "Jeff Edition" || CF-19 MK4


Top
   
 Post subject: Re: Firefox Quantum 57
PostPosted: Tue Dec 05, 2017 3:50 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2868
I will learn to accept the loss of some add ons. Especially if it performs better.
Old Firefox was a real cpu and memory hog.

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
 Post subject: Re: Firefox Quantum 57
PostPosted: Tue Dec 05, 2017 4:00 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 07, 2014 7:39 am
Posts: 651
Location: Canada
I just left all my "legacy" add-ons installed/disabled and a few started popping up on their own as they auto-update once they are converted to WebExtensions from the developers.

_________________
CF-19 MK2 TOUCHSCREEN || CF-19 MK2 DIGITIZER || CF-30 MK3 "Jeff Edition" || CF-19 MK4


Top
   
 Post subject: Re: Firefox Quantum 57
PostPosted: Tue Dec 05, 2017 4:28 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2868
That's what I planned on doing also.

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
 Post subject: Re: Firefox Quantum 57
PostPosted: Wed Dec 06, 2017 1:30 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Dec 21, 2010 12:51 pm
Posts: 1856
Location: Northeast Louisiana
I got mixed reviews with it so far. I updated to it 3 weeks ago. It doesn't seem any faster to me. But I ran my original Firefox tweaked. I haven't even tried to see if about:config works with this version yet. It may be because some times I can have 20 to 50 tabs open at once researching one of my projects.

_________________
CF-28 MK2,Mk3 / CF-29 Mk3 / CF-30 MK2 / CF-25 Mk1 ATI / CF-19 MK3/Mk3/Mk5 / CF-U1 Mk1,Mk2 / CF-M34 Mk7/Mk3 / CF-17 Mk1 / CF-07
Voodoo Envy M355 / M360 / M515 / M780 / U703 / Voodoo Hexx / Voodoo Idol / Voodoo Rage F1 / Voodoo Rage F1 / Voodoo Rage F1 "signed case" / Voodoo Omen
Alienware M11x R1


Top
   
 Post subject: Re: Firefox Quantum 57
PostPosted: Wed Dec 06, 2017 5:50 pm 
Offline

Joined: Sat Jun 20, 2015 3:24 pm
Posts: 267
Shawn wrote:
I will learn to accept the loss of some add ons. Especially if it performs better.
Old Firefox was a real cpu and memory hog.

Can confirm, on my G1 with 4GB RAM and a tuned Win8.1 install FF can use 50% RAM or more, with only one tab open.

I have two tabs open on 31 and it uses 1.25 GB of my 16GB.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited