~Toughbooktalk~ Rob - 630-300-8877

The largest Toughbook discussion site on the net!
It is currently Wed Nov 21, 2018 4:25 am

All times are UTC-06:00




Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Apr 04, 2016 5:44 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 25, 2016 1:12 pm
Posts: 50
Location: Glasgow,Scotland
Hi

Help my sound has just stopped!coming from my speaker but works on headset jack, checked in device manager all ok and suppose to be working, its pulsing in the sound bar when playing music but no sound, downloaded and checked my hotkeys driver as i had recently added a backlit keyboard cant remember if it had sounds before i changed it as i usually use the headset any ideas :damnit:


Top
   
PostPosted: Mon Apr 04, 2016 5:51 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2969
What OS?
Have you been using windows and linux?

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
PostPosted: Mon Apr 04, 2016 5:54 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 25, 2016 1:12 pm
Posts: 50
Location: Glasgow,Scotland
windows 7 32 bit


Top
   
PostPosted: Mon Apr 04, 2016 6:14 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2969
Where you testing Linux on it?
If so, You must boot Linux again and turn the sound on in Linux. Then shut it off and reboot windoze.
For some weird reason, If you mute the sound in one OS, the other can't turn it back on.

Otherwise, try uninstalling the driver and reinstalling it.

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
PostPosted: Mon Apr 04, 2016 6:56 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 25, 2016 1:12 pm
Posts: 50
Location: Glasgow,Scotland
hi shawn sorry think this site is down havent got lunix at all you must be thinking of ssomeone else have tried uninstalling the sound card but nothing have jst changed my keyboard cant be that? gota go its 2am in uk will try tomorow.


Top
   
PostPosted: Mon Apr 04, 2016 7:18 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2969
Maybe speaker came unplugged

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
PostPosted: Mon Apr 04, 2016 7:19 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2969
video..

https://www.youtube.com/watch?v=U_raMfCxy-Q

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
PostPosted: Mon Apr 04, 2016 7:30 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Oct 14, 2010 1:13 pm
Posts: 2227
Location: TDR-HQ California
It's related to hotkey drivers......or something. Maybe hkey set. NBR has a bunch of posts.

_________________
Fair for you/ Fair for me.
I chose to NOT be organized.

-------------------------------------------------------------------[/color]
http://toughbooktalk.com/
http://forum.notebookreview.com/panasonic/


Top
   
PostPosted: Tue Apr 05, 2016 6:16 am 
Offline

Joined: Fri Mar 25, 2016 1:12 pm
Posts: 50
Location: Glasgow,Scotland
:stupid:

Decided to to a system restore back to a couple of days ago and it all works now possibly was something to do with hotkeys as i delete it when i was trying to find what was eating my power someone suggested the hotkeys were pretty heavy so i stopped it, turned out to be my windows update!! i wont be touching it again thanks guys for your help


Top
   
PostPosted: Tue Apr 05, 2016 9:49 am 
Offline

Joined: Thu Apr 03, 2014 2:28 pm
Posts: 72
Yup, hotkey drivers for sure. It's a very common issue. Our tutorial on how to fix it is among our most popular articles. If anyone else runs into this issue, here's how to fix it: http://www.bobjohnson.com/blog/fix-toug ... nt-unmute/


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited