~Toughbooktalk~ Rob - 630-300-8877

The largest Toughbook discussion site on the net!
It is currently Fri Aug 23, 2019 1:10 am

All times are UTC-06:00




Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject: Re: Wrong memory?
PostPosted: Sun Aug 24, 2014 5:45 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2969
Product Description
For the best upgrade performance for your Panasonic Toughbook 30 Series CF30 (CF-30F5S64AM), trust A-Tech Memory. Your computer requires a certain type of ram with detailed specifications. Know that Genuine A-Tech Memory offers the best guaranteed compatibility and reliability for your machine. You are receiving the highest quality Grade A brand name computer memory. Genuine A-Tech memory also comes with a LIFETIME WARRANTY and FREE technical support! Every module is tested before it leaves the factory. This kit comes with 1 Module with specs: 2GB DDR2-667 (PC2-5300) RAM Memory Upgrade for the Panasonic Toughbook 30 Series CF30 (CF-30F5S64AM)


You can contact A-Tech Components by calling Toll Free M-F 11am-8pm at 1-866-557-4527 or by writing to:

http://www.a-techcomponents.com/info/contactUs

A-Tech Components
1300 Green Cook Rd
Sunbury OH 43074

1-866-557-4527

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
 Post subject: Re: Wrong memory?
PostPosted: Sun Aug 24, 2014 6:08 am 
Offline

Joined: Sun Jul 27, 2014 12:00 pm
Posts: 120
Location: Florida
Cool, thanks for the info. will call them tomorrow.

_________________
CF-C2AKFZGLM My newest one :)
CF-30KQPATPM for sale! Ask me about more info!
CF-30KCPAQ2M for sale! Ask me about more info!


Top
   
 Post subject: Re: Wrong memory?
PostPosted: Mon Aug 25, 2014 6:09 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Mar 16, 2009 9:15 pm
Posts: 317
Location: 12 Acres on the Rappahannock!
I have always used PC 5300 or 6400 in the CF-30... 4200 never worked for me either!

_________________
Rugged Toughbooks of all types... CF-31s, CF-30s, CF-29s, CF-19s, CF-52s, CF-53s, CF-74s, CF-H2... Hmmm... What else can I buy, build or modify?


Top
   
 Post subject: Re: Wrong memory?
PostPosted: Tue Aug 26, 2014 3:43 pm 
Offline

Joined: Sun Jul 27, 2014 12:00 pm
Posts: 120
Location: Florida
OK Bios V2.00L14 don't know if this helps or not.

Called A-tech they want me to take pics of the memory and my original too. they will get me the right stuff (so they said..)

Ok, this is an update- 1 of the modules is good, so I will be sending the other for replacement. Right now using 3GBs of Ram so thats better than before. Lets see how long it takes them to send a replacement...

_________________
CF-C2AKFZGLM My newest one :)
CF-30KQPATPM for sale! Ask me about more info!
CF-30KCPAQ2M for sale! Ask me about more info!


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited