~Toughbooktalk~ Rob - 630-300-8877

The largest Toughbook discussion site on the net!
It is currently Mon Aug 20, 2018 1:06 pm

All times are UTC-06:00




Post new topic  Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next
Author Message
PostPosted: Sat Aug 23, 2014 9:27 am 
Offline

Joined: Sun Jul 27, 2014 12:00 pm
Posts: 120
Location: Florida
So trying to upgrade the drivers on my MK-1 with Win 7 and keep getting this error. am I doing something wrong?

_________________
CF-C2AKFZGLM My newest one :)
CF-30KQPATPM for sale! Ask me about more info!
CF-30KCPAQ2M for sale! Ask me about more info!


Top
   
PostPosted: Sat Aug 23, 2014 11:38 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2964
Use 7zip to extract the files from the downloaded driver to a new folder. Run the driver from there. Usually I run the pinstall.bat It PUSHES the installation via command line...

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
PostPosted: Sat Aug 23, 2014 1:56 pm 
Offline

Joined: Sun Jul 27, 2014 12:00 pm
Posts: 120
Location: Florida
I just to tried to flash the bios (for the vista drivers) and get that message for that too... do I need to do another clean install?

_________________
CF-C2AKFZGLM My newest one :)
CF-30KQPATPM for sale! Ask me about more info!
CF-30KCPAQ2M for sale! Ask me about more info!


Top
   
PostPosted: Sat Aug 23, 2014 4:22 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 18, 2013 11:35 am
Posts: 2964
I don't think a CF30K / mk3 has a Vista bios..Pretty sure the mk3 uses the same bios for all operating systems.
The different bios for XP or Vista is for the CF30 / mk1

_________________
Life will beat you into submission.


Top
   
PostPosted: Sat Aug 23, 2014 6:06 pm 
Offline

Joined: Sun Jul 27, 2014 12:00 pm
Posts: 120
Location: Florida
Shawn wrote:
I don't think a CF30K / mk3 has a Vista bios..Pretty sure the mk3 uses the same bios for all operating systems.
The different bios for XP or Vista is for the CF30 / mk1


Thats what I have- the Mk1...

_________________
CF-C2AKFZGLM My newest one :)
CF-30KQPATPM for sale! Ask me about more info!
CF-30KCPAQ2M for sale! Ask me about more info!


Top
   
PostPosted: Sat Aug 23, 2014 8:22 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Dec 21, 2010 12:51 pm
Posts: 1881
Location: Northeast Louisiana
What version bios does it say you have in your bios?

_________________
CF-28 MK2,Mk3 / CF-29 Mk3 / CF-30 MK2 / CF-25 Mk1 ATI / CF-19 MK3/Mk3/Mk5 / CF-U1 Mk1,Mk2 / CF-M34 Mk7/Mk3 / CF-17 Mk1 / CF-07
Voodoo Envy M355 / M360 / M515 / M780 / U703 / Voodoo Hexx / Voodoo Idol / Voodoo Rage F1 / Voodoo Rage F1 / Voodoo Rage F1 "signed case" / Voodoo Omen
Alienware M11x R1


Top
   
PostPosted: Sat Aug 23, 2014 8:45 pm 
Offline

Joined: Sun Jul 27, 2014 12:00 pm
Posts: 120
Location: Florida
where do I find that?

_________________
CF-C2AKFZGLM My newest one :)
CF-30KQPATPM for sale! Ask me about more info!
CF-30KCPAQ2M for sale! Ask me about more info!


Top
   
PostPosted: Sat Aug 23, 2014 9:36 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 17, 2009 6:21 am
Posts: 684
Location: Summerville, South Carolina
Tactmedic wrote:
where do I find that?


Hit F2 when booting and it will be on the first page as you enter the BIOS

_________________
One CF-52, four CF-18's, 4.5 CF-28's, one CF-29, five CF-M34's, two CF-37's, one CF-P2 and two CF-P1's. There are also two Getac A320T's, one Fieldpac and two IBM Transnotes. Not to mention the AMD 5600 CPU with three monitors and several HP PDA's. Whew! Must quit buying...no, must have MORE! Then there are the weapons...

Ineptocracy: A system of government where the least capable to lead are elected by the least capable of producing, and where the members of society least likely to sustain themselves or succeed, are rewarded with goods and services paid for by the confiscated wealth of a diminishing number of producers.


Top
   
PostPosted: Tue Aug 26, 2014 4:38 pm 
Offline

Joined: Sun Jul 27, 2014 12:00 pm
Posts: 120
Location: Florida
Silver Trooper wrote:
Tactmedic wrote:
where do I find that?


Hit F2 when booting and it will be on the first page as you enter the BIOS


V2.00L14

_________________
CF-C2AKFZGLM My newest one :)
CF-30KQPATPM for sale! Ask me about more info!
CF-30KCPAQ2M for sale! Ask me about more info!


Top
   
PostPosted: Wed Aug 27, 2014 6:46 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Mar 16, 2009 9:15 pm
Posts: 317
Location: 12 Acres on the Rappahannock!
Tact... Just Google "Panasonic Drivers" and go to the PANASONIC site. Use the drop-downs to select BIOS & EC, then your model and click search. You can download it there. Make sure you are plugged into mains power and do not interrupt the process. Your BIOS will be upgraded and set to defaults... You will have to F2 it and go in and set the date and time.

I buy a lot of MK1 units and have a drive ready to go running W7 that has the BIOSUP already loaded. As soon as it boots up (and tells me the Misc Driver could not be loaded.) I upgrade the BIOS and then reboot to set the BIOS up. Then I remove that drive and load in the SSD that I want to load the OS to.

If you have GPS installed... Make sure you have it disabled while you load your OS as you will have your mouse jump all over the place if you do not.

_________________
Rugged Toughbooks of all types... CF-31s, CF-30s, CF-29s, CF-19s, CF-52s, CF-53s, CF-74s, CF-H2... Hmmm... What else can I buy, build or modify?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited